STOFFERINGEN

JARENLANGE ERVARING, DESKUNDIGHEID EN VAKMANSCHAP

Bent u toe aan een nieuwe inrichting van uw caravan? Of is de bekleding van uw boot aan vervanging toe? Voor deze en nog veel meer projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Onze stofferingen staan bekend om de hoge kwaliteit en het ruime assortiment stoffen waar u uit kunt kiezen. Al onze werkzaamheden worden op ambachtelijke wijze uitgevoerd, zodra het eindproduct zo veel mogelijk authenticiteit uitstraalt.

WAT STOFFEREN WIJ?

Onze werkzaamheden op het gebied van stofferingen zijn erg uiteenlopend. Dankzij onze jarenlange ervaring, deskundigheid en vakmanschap zijn wij in staat om elk meubelstuk of project naar uw wens te stofferen.

Meubelstofferingen zijn een van onze voornaamste werkzaamheden. Vaak zijn meubels erg geliefd of hebben ze nostalgische waarde. Als het meubelstuk er dan niet meer mooi uit ziet, kan het een oplossing zijn om de stoel of bank te laten (her)stofferen. In ons assortiment vindt u een geruime keuze aan verschillende soorten stoffen. Of u nu op zoek bent naar een felle, een effen kleur of een leuk printje. Bij ons zit uw perfecte stof er altijd bij!

Stoffeerderij-Hendriks-Stoffen-19

Horecastofferingen zijn bepalend voor het uiterlijk van het café, hotel of restaurant. Hoe leuker en mooier de gelegenheid eruitziet, des te meer mensen geneigd zijn om naar binnen te stappen. Elke horecagelegenheid heeft wel zijn eigen huisstijl. Samen met u zullen wij dan kijken naar ons aanbod stoffen en een stof uitkiezen die bij deze huisstijl past. Ook voor projectstofferingen kunt u bij ons terecht, zoals scholen, ziekenhuizen, bedrijfspanden en kantoren.

Bent u het interieur van uw boot of jacht zat? Of zijn de stoffen door het water aangetast? Ook voor boot-en jachtstofferingen kunt u bij ons terecht. Wilt u meer een luxe uitstraling, of vindt u een printje leuk?
De keuze is aan u!

Campers en caravans die al een tijdje mee gaan hebben vaak een gedateerd interieur dat nodig aan vervanging toe is. Stoffeerderij Hendriks helpt u graag met het uitkiezen van de stof die bij u past en de camper- en caravanstoffering, zodat uw camper of caravan volledig aansluiten op uw wensen!

WILT U EEN LUXE UITSTRALING, OF VINDT U EEN PRINTJE LEUK? DE KEUZE IS AAN U!