HORECASTOFFERINGEN

Tegenwoordig staat bij het bezoeken van een horecaonderneming de beleving centraal. Het gaat niet alleen meer om het product dat geleverd wordt, ook de service en het uiterlijk van het pand dragen bij aan deze beleving. Natuurlijk wilt u dat uw klanten deze beleving zo goed mogelijk ervaren. Een factor dat hieraan bijdraagt is het interieur van uw hotel, café, restaurant, kantine en (snack)bar.
Voor horecastofferingen die bij uw onderneming passen, bent u bij Stoffeerderij Hendriks aan het juiste adres!

WELKE STOFFERING PAST BIJ UW HORECAONDERNEMING?

Een vraag die centraal staat bij het uitkiezen van een stoffering is welke stoffering het beste bij uw horecaonderneming past. Uw horecaonderneming heeft namelijk een huisstijl (denk hierbij aan logo’s, kleurenpaletten en printjes). Om een passend geheel van uw horecagelegenheid te maken, houden we rekening met deze huisstijl. Zit er bijvoorbeeld oranje in uw logo? Dan is het wellicht een optie om de bekleding van uw stoelen of banken ook oranje te maken. Zo kijken we samen met u naar een goede stoffering, waarbij uiteraard uw wensen de prioriteit krijgen.

Als de keuze is gemaakt, zullen wij vakkundig voor u en uw onderneming aan de slag gaan. Onze ambachtelijke werkwijze en materialen zorgen ervoor dat wij hoogstaande kwaliteit kunnen leveren. Het is immers belangrijk in een horecagelegenheid dat de stoffering een lange levensduur heeft en dat u zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de stoffering. Ook moet de stof tegen een stootje kunnen. Onze nieuwe stoffen van verschillende hoogwaardige merken zijn bijvoorbeeld waterbestendig, vuilafstotend en zonwerend. Ideaal voor een horecaonderneming dus!

VOOR HORECASTOFFERINGEN DIE BIJ UW ONDERNEMING PASSEN, BENT U BIJ STOFFEERDERIJ HENDRIKS AAN HET JUISTE ADRES

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van horecastofferingen!