PROJECTSTOFFERINGEN

EEN PRETTIGE UITSTRALING DRAAGT BIJ AAN EEN FIJNE WERKOMGEVING

De uitstraling van een ziekenhuis, school, museum, kantoorpand of ander bedrijfspand is erg belangrijk. Niet alleen voor potentiƫle klanten, maar ook voor uw werknemers. Een prettige uitstraling draagt namelijk bij aan een fijne werkomgeving, waardoor de productiviteit, efficiƫntie en het comfort van uw werknemers wordt verhoogd.

STOFFERINGEN DIE PASSEN BIJ UW PROJECT

Elk project vraagt om een aanpak op maat. Een ziekenhuis heeft bijvoorbeeld andere wensen op het gebied van uitstraling en stoffering dan bijvoorbeeld een school. Projectstofferingen zijn namelijk niet alleen maar voor het uiterlijk, ook moeten ze functioneel zijn. Voor een ziekenhuis of tandartspraktijk is het bijvoorbeeld belangrijk dat de stoffering makkelijk schoongemaakt kan worden of dat eventuele vuiligheden makkelijk gezien kunnen worden. Aan de andere kant is het ook van groot belang dat de stoffering een fijne, rustige uitstraling heeft. Voor een school kan dit dan precies het tegenovergestelde zijn: een leuk printje hier en daar geeft dan een speelse uitstraling aan de school.

In elk geval is het belangrijk dat de stoffering duurzaam en functioneel is. Zo gaat de stoffering zo lang mogelijk mee en heeft u er geen omkijken meer naar. Onze hoogwaardige stoffen worden op ambachtelijke en vakkundige wijze aangebracht, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

HET IS BELANGRIJK DAT DE STOFFERING DUURZAAM EN FUNCTIONEEL IS

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van projectstofferingen!