MEUBELSTOFFERINGEN

GEEF UW MEUBILAIR EEN TWEEDE KANS

Heeft u een stoel, bank of ander meubelstuk bij u thuis staan dat een bepaalde nostalgische waarde voor u heeft, maar dat niet meer bij uw interieur past? Of is uw favoriete meubelstuk zo versleten, dat het er gewoon niet meer mooi uitziet? Wellicht is het een idee om het meubelstuk te laten herstofferen. Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren zo goed als nieuw te laten lijken. Geef uw meubilair dus een tweede kans!

RUIM ASSORTIMENT AAN STOFFEN

Als u uw meubel laat herstofferen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de nieuwe stof bij uw wensen en interieur past. Wilt u bijvoorbeeld een luxe uitstraling? Dan kunt u kiezen uit een mooie egale kleur of juist een prachtige print.Houdt u meer van leer? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Als er nog leer op uw meubel zit, kunnen wij eventueel ook het leer repareren.

Onze verschillende collecties met stoffen van diverse merken als Lancier, Romo en Reynaldo zijn van hoogwaardige kwaliteit en zelfs waterbestendig, vuilafstotend en zonwerend. Hierdoor bent ervan verzekerd dat u nog lang plezier zult hebben van uw nieuwe stoffering!

Stoffeerderij-Hendriks-Stoffen-15

WERKWIJZE

Bij meubelstofferingen is het belangrijk dat er zo voorzichtig en deskundig mogelijk wordt gewerkt. Zorgvuldigheid staat hierbij voorop. Het is ons doel om uw meubilair zo mooi mogelijk te stofferen, dat het eindproduct als nieuw lijkt! Om dit resultaat te bereiken maken wij gebruik van ambachtelijke werkwijzen en authentieke materialen. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons op nummer één!

Woont u in Zuid-Holland? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken! Woont u ergens anders in Nederland? Ook dan helpen wij u graag met uw meubelstofferingen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?