CAMPER- EN CARAVANSTOFFERING

LAAT UW CAMPER- OF CARAVAN INTERIEUR HERSTOFFEREN

Wellicht ziet u uw camper of caravan als tweede huis en brengt u er veel tijd mee door. Dan is het natuurlijk wel fijn als uw interieur ook past bij uw stijl en wensen. Na een tijdje kan het zo zijn dat u geen fan meer bent van de stijl of dat het meubilair er wat versleten uitziet. Als u toe bent aan een nieuw interieur in uw camper of caravan, laat uw meubilair dan herstofferen! zo hoeft u niet in hele nieuwe, dure meubels te investeren, maar geeft u uw meubilair een tweede leven. En ze zijn zo goed als nieuw!

UW INTERIEUR ZOALS U DAT WILT

Campers en caravans zijn vaak niet groot in omvang en daarom is het noodzakelijk dat niets teveel ruimte opeist. Misschien zijn er veel hoekjes in uw bank of zit het opslaggedeelte onder uw bank vast aan de vloer. Het is dan ook een vak apart om campers en caravans te stofferen. Stoffeerderij Hendriks kan u hiermee helpen. Onze jarenlange ervaring, vakmanschap en deskundigheid zorgen ervoor dat geen opdracht ons te gek is!

Wat wilt u graag terugzien in uw interieur? Een bepaalde kleur of toch een leuke print? Maak uw wensen kenbaar! Ons assortiment bestaat uit vele soorten stoffen, van verschillende materialen in verschillende kleuren. Komt u er niet uit? Wij adviseren u graag! Wij kijken dan naar uw wensen op het gebied van uw interieur en welke stoffering uit ons assortiment daar het beste bij past. Nadat de stoffering is gekozen, gaan wij ambachtelijk voor u aan de slag om zo snel mogelijk een eindresultaat van hoogwaardige kwaliteit voor u neer te zetten!

ONZE JARENLANGE ERVARING, VAKMANSCHAP EN DESKUNDIGHEID ZORGEN ERVOOR DAT GEEN OPDRACHT ONS TE GEK IS!

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van caravan- en camper stofferingen!