BOOT- EN JACHTSTOFFERINGEN

Uw boot of jacht is uw pareltje. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat het voor u belangrijk is dat het interieur er goed bij staat. Een stoffering die dan niet geschikt is voor de watersport en scheepvaart kan er dan binnen de kortste keren versleten bij liggen. Kies daarom voor boot- en jachtstofferingen van Stoffeerderij Hendriks. Wij houden rekening met uw behoeften en wensen en helpen u met het kiezen van stofferingen die bij u passen!

DUURZAAM, FUNCTIONEEL EN MOOI: DE STOFFERINGEN VAN STOFFEERDERIJ HENDRIKS

Het stofferen van uw boot of jacht is echt een vak apart. Het is daarom ook belangrijk dat u dit laat doen door een stoffeerderij met jarenlange ervaring op het gebied van boot- en jachtstofferingen. Stoffeerderij Hendriks is dan de stoffeerderij die u zoekt. Wij werken op ambachtelijke wijze aan uw bootkussens, matrassen en raam- en vloerbekleding. Geen een boot of jacht is hetzelfde en geen een wens is hetzelfde. Elke opdracht is dan ook anders en maatwerk is dan ook bij ons de standaard op dit gebied.
Wat voornamelijk belangrijk is op het gebied van boot- en jachtstofferingen is dat de stoffering waterafstotend en zonwerend moet zijn om de levensduur van de stoffering te verlengen. Met name water kan uw stoffering aantasten. Daarom hebben wij een aantal stoffen die waterafstotend, duurzaam, vuilafstotend en zonwerend zijn. Zo kunt u zo lang mogelijk van uw nieuwe stoffering genieten!

WIJ WERKEN OP AMBACHTELIJKE WIJZE AAN UW BOOTKUSSENS, MATRASSEN EN RAAM- EN VLOERBEKLEDING

Stoffeerderij-Hendriks-Stoffen-14

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we zullen wijken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van boot-en jachtstofferingen!