Stoffeerder Bergambacht

Hebben uw stoelen of banken hun beste tijd wel gehad, maar wilt u er geen afstand van doen? Laat uw meubels (her)stofferen! Voor een ambachtelijke stoffeerder Bergambacht waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan bent u bij Stoffeerderij Hendriks aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren nieuw leven in te blazen, van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Stoffeerderij Hendriks als uw perfecte stoffeerder Bergambacht ?

Stoffeerderij Hendriks heeft al vele projecten met een prachtig eindresultaat mogen afleveren aan tevreden klanten uit heel Nederland, zo ook in Bergambacht .

 • Van camper tot boot en van bank tot hotel: voor ons is geen opdracht te gek door onze uiteenlopende werkzaamheden. Naast meubilair voor particulieren stofferen wij bijvoorbeeld ook boten, jachten, campers, caravans, horecagelegenheden en andere projecten, zoals bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Geen opdracht is ons te gek en geen opdracht is hetzelfde: daarom leveren wij altijd werk op maat!
 • Hoe ziet uw perfecte stof eruit? Effen of toch met een leuke print? Door ons uitgebreide assortiment aan verschillende stoffen in verschillende kleuren en printjes vindt u altijd wel wat u zoekt bij Stoffeerderij Hendriks. De stoffen die wij gebruiken zijn van de beste merken, waardoor de levensduur van uw nieuwe stoffering zo lang mogelijk is. Advies nodig? Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw nieuwe stoffering.
 • Klantgerichtheid en service van de bovenste plank: woont u in de provincie Zuid-Holland? Dan komt u in aanmerking voor onze gratis haal- en brengservice! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw meubel(s). Service en klantgerichtheid staan bij ons op de eerste plaats!

Stoffeerder Bergambacht

Interesse in stoffeerder Bergambacht Stoffeerderij Hendriks?

Heeft u interesse in onze diensten als stoffeerder Bergambacht of wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw meubilair kunnen betekenen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)