Meubelstofferingen Gouda

Heeft u een stoel, bank of ander meubelstuk bij u thuis staan dat een bepaalde nostalgische waarde voor u heeft, maar dat niet meer bij uw interieur past? Of is uw favoriete meubelstuk zo versleten, dat het er gewoon niet meer mooi uitziet? Voor meubelstofferingen Gouda van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij Stoffeerderij Hendriks aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren zo goed als nieuw te laten lijken. Geef uw meubilair dus een tweede kans!

Welke stof past bij u?

Als u uw meubels wilt laten (her)stofferen, is het belangrijk dat u uw wensen op een rijtje zet. Gaat u voor een luxe uitstraling, of bent u toch meer van de speelse printjes? Wilt u echt een stof of bent u meer gesteld op leer? Welk kleurenpalet heeft uw bestaande interieur of uw nieuwe interieur? In ons uitgebreide assortiment hebben wij veel verschillende soorten stoffen om uit te kiezen. Effen kleuren, prints, leer, noem het maar op. Bovendien hebben wij ook stofferingen die speciaal bedoeld zijn voor buitenmeubels. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend en zonwerend. Kortom: keuze genoeg bij Stoffeerderij Hendriks!

Bank stofferen

Meubelstofferingen Gouda

Meubelstofferingen Gouda van Stoffeerderij Hendriks

Het (her)stofferen van meubels is geen gemakkelijke taak. Zorgvuldigheid en vakmanschap zijn hierbij essentieel. Om uw meubilair zo goed mogelijk te stofferen, maken wij gebruik van ambachtelijke werkwijzen en authentieke materialen. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons op nummer één! Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio! Woont u in Zuid-Holland? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice voor meubelstofferingen Gouda . Woont u ergens anders in Nederland? Ook dan helpen wij u graag met uw meubelstofferingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)