Meubelstoffeerder Gouda

Bent u op zoek naar een ambachtelijke meubelstoffeerder Gouda waarbij kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan? Voor meubelstofferingen van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij Stoffeerderij Hendriks aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren nieuw leven in te blazen. Geef uw meubilair dus een tweede leven en laat uw meubels (her)stofferen!

Waarom Stoffeerderij Hendriks als meubelstoffeerder Gouda ?

 • Uitgebreid assortiment: door ons uitgebreide assortiment aan verschillende stoffen in verschillende kleuren en printjes vindt u altijd wel wat u zoekt bij Stoffeerderij Hendriks. De stoffen die wij gebruiken zijn van de beste merken, waardoor de levensduur van uw nieuwe stoffering zo lang mogelijk is. Advies nodig? Wij helpen u graag met het uitkiezen van uw nieuwe stoffering.
 • Gratis haal- en brengservice: woont u in de provincie Zuid-Holland? Dan komt u in aanmerking voor onze gratis haal- en brengservice! Zo heeft u geen omkijken meer naar uw meubel(s). Service en klantgerichtheid staan bij ons op de eerste plaats!
 • Jarenlange ervaring: al 25 jaar langen maken wij klanten uit heel Nederland tevreden met het (her)stofferen van meubilair. Door de ervaring die wij door de jaren heen hebben opgedaan, zijn wij in staat om van elke opdracht een prachtig eindresultaat te maken.
 • Uiteenlopende werkzaamheden: wij zijn niet alleen meubelstoffeerder Gouda . Wij stofferen bijvoorbeeld ook boten, jachten, campers, caravans, horecagelegenheden en andere projecten, zoals bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Geen opdracht is ons te gek en geen opdracht is hetzelfde: daarom leveren wij altijd werk op maat!

Meubelstoffeerder Gouda

Interesse in meubelstoffeerder Gouda Stoffeerderij Hendriks?

Heeft u interesse in onze diensten als meubelstoffeerder Gouda of wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op en wij zullen kijken wat we voor u en uw meubilair kunnen betekenen!

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)