Herstofferen Rotterdam

Bent u inmiddels wel toe aan een nieuw interieur, en past uw oude fauteuil niet meer bij deze nieuwe stijl? U hoeft uw favoriete stoel niet meteen af te schrijven. Het opnieuw laten stofferen van uw stoel is een goedkopere optie dan een nieuwe stoel kopen en u geeft hiermee uw stoel een tweede leven. Voor het herstofferen Rotterdam van uw meubilair met hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs bent u bij Stoffeerderij Hendriks aan het juiste adres! Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken zijn wij in staat uw meubels binnen de kortste keren zo goed als nieuw te laten lijken.

Herstofferen Rotterdam zoals u dat wenst

Als u uw meubels wilt laten herstofferen Rotterdam , houden wij natuurlijk rekening met wat ú wilt. Wij willen immers dat het eindresultaat volledig naar uw wens is. Gaat u voor een rustige uitstraling, of bent u toch meer van printjes? Welk kleuren passen het best bij de rest van uw meubels? In ons uitgebreide assortiment hebben wij veel verschillende soorten stoffen om uit te kiezen. Effen kleuren, prints, leer, noem het maar op. Bovendien hebben wij ook stofferingen die speciaal bedoeld zijn voor buitenmeubels. Deze stoffen zijn water- en vuilafstotend en zonwerend. Kortom: keuze genoeg bij Stoffeerderij Hendriks!

Herstofferen Rotterdam

Herstofferen Rotterdam door Stoffeerderij Hendriks

Het herstofferen van meubels is geen eenvoudige taak. Nauwkeurigheid en vakmanschap zijn hierbij onmisbaar. Om het beste eindresultaat te behalen, maken wij gebruik van ambachtelijke werkwijzen en authentieke materialen. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij ons op nummer één! Bent u benieuwd naar ons werk? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio! Woont u in Zuid-Holland? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice om uw meubels te laten herstofferen Rotterdam . Woont u ergens anders in Nederland? Ook dan helpen wij u graag met het herstofferen. Neem contact met ons op voor meer informatie of bij interesse.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)